sONg frOm tHe hEARt =)

Wednesday, January 5, 2011

tempat tinggal kuh sehingga 25 febuari 2011 .

kawan2 , aku da gemok !! waaaaaaa !!! tgk neh law ta caye .

 (masih lagi tersenyum bangga)

haa . da sama cam pooh blkg tuh kan ? pooh tuh hasil tgn aku and aza . heh . sama gemok da cam kami . eheh . tp yg pelik bila timbang berat twon tp siyes rase cam naek di pam pam . pungkoq besaq ! hahaha . neh slh 1 sudut kat tempat aku praktikal . na tgk uma aku pulak ? japp ...



JENG JENG JENG ..!!




neh r umah usang yg aku ckp uh . kat cni mcm2 ade aww . ade lipan besaq , katak besaq , semut api yg byk , anai2 , bewak , tupai dlm uma , cicak yg byk , tikus yg comel lg besaq , burung gagak , burung enggang , burung merbok , burung ayam2 , burung orang poun ade . hahahahaha ! joking . (yg tuh aku la tuh cam budak terencat sket time neh sbb busan tatao na watpe). korang na tgk pulak x tmpt beradu aku ? special dari orang lain . (tgah UPLOAD neh sabaq naaa ..)


mana neh ta kuaq poun ..









ishhh .. lmbtnyaaa ....









jap ekk istimewa sgt sapai ta mao kuaq  ..










haaa kuaq poun !! naahhh .. tgk la . 











 neh la tmpt aku beradu setiap mlm . comey dak ? haha . aku tasuke tdo dlm bilik . taley bukak kipas lelaju . law tido sowg2 , aku boleh on kipas sapai na tecabut dari siling poun tapew . tadak orang kisah . heeee . napak bantal kecek uh ? tuh bantal ank buah aku yg nakal . nama bantal tuh alisha diambil sempena nama ank sedare aku tuh . bantal besar tuh bapak aku bagiiiii ( duet jea la) aku yg beli sdri . huu . tadak bantal uh taley tido weh . yela . cik Q jauh . tada sape yg aku ley pelok . huuuuhuhu . and tak ketinggalan selimut aku yang selalu buat aku warm time aku sejok cam na mati and bantal moo aku tuh . kalian sgt bereti bg kuh . heh . na tgk pe aku buat lau aku bosan time keje ?



KEJAP .




neh . aku suke sgt conteng sgala natang yang ade kat klinik uh . heee . tp jgn r btao nan JM aw ? korang baek en ? 



 yg neh time aku bosan tp ada kerja yg na dibuat . (berkebun dgn uniform) k.sheera posing hbs .


 AND THE LAST


Nie la profession aku yg sbenarnya . InsyaAllah febuari 2012 . sama2lah berdoa . aminnn ...






No comments:

Post a Comment